Loading
UitvaartHandboek.nl

Over mij

Tip een vriend


Stuur deze website door naar een vriend:

Uw naam:

Uw e-mail adres:

Naam van uw vriend:

E-mail adres van uw vriend:
Direct bestellen

hanboek uitvaart


inkijkexemplaar

inkijkexemplaar

Het Uitvaarthandboek en Het Uitvaartstappenplan zijn door Henk van Dijk geschreven met als doel om zoveel mogelijk mensen in contact te laten komen met de door hem als uitvaartverzorger en uitvaartondernemer in de loop der decennia opgedane kennis en ervaring in de uitvaartbranche.

Toen Henk zoals u in zijn biografie kunt lezen, in 1981 werkzaam werd in de uitvaartsector, was dit voor hem, als zoon van een Taxiondernemer een niet geheel onbekend terrein. Echter het horen van verhalen over begrafenissen en crematies of het daadwerkelijk dagelijks actief bezig zijn met al datgene dat met een uitvaart te maken heeft is natuurlijk een heel andere dimensie.

Henk was er getuige van dat in de loop der jaren alles wat met de dood te maken had maatschappelijk veel meer bespreekbaar is geworden. Met als gevolg een stijgende vraag naar meer transparantie en een toenemende wens bij mensen om ook meer eigen inbreng te hebben op hun uitvaart of die van een naaste.

Al is het overdenken van uitvaartwensen of het daadwerkelijk invulling geven aan een uitvaart niet het leukste om te doen, kennen uw kinderen u erg goed, heeft u de familie al veel verteld en is het verleidelijk om het maar weer uit te stellen. Heden ten dage is zondermeer duidelijk dat steeds meer mensen van uitstel geen afstel willen maken en over gaan tot actie.

Het op een bewuste manier invulling geven aan hun uitvaart of die van een dierbare.

Aangezien Henk ervan overtuigd is dat veel van zijn kennis en informatie over dit onderwerp voor iedereen relevant kan zijn als objectieve informatiebron, heeft hij ervoor gekozen Het Uitvaarthandboek en Het Uitvaartstappenplan te schrijven en via deze website verkoopbaar te maken.

En met succes, want wilt ook u tot de groeiende groep mensen behoren die invloed wensen op hun uitvaart en dit tijdig en bewust willen overdenken en voorbereiden, dan raad ik u aan om vandaag nog de eerste stap te zetten en Het Uitvaarthandboek te kopen.

Voor meer informatie over Henk verwijs ik u graag door naar de volgende pagina's: